LEKKER WEG IN NOORD-DRENTHE

STAGGING – De mooiste camping van Noordenveld

Camping de Holbargen is gelegen in het mooie Nietap, een gezellig dorpje tussen Roden en Leek. De Holbargen combineert twee prachtige werelden. Het prachtige groen van de gemeente Noordenveld en toch een praktisch centrum met een grote diversiteit aan winkels op loopafstand van de camping.

Ruim, schoon en geschikt voor Campers…..

De Holbargen onderscheidt zich van andere campings door de ruime opzet van de kampeerplaatsen. Iedere plaats beschikt over 8 tot 10 meter terrein, afgescheiden met mooie groene heggen die voor voldoende privacy zorgen indien gewenst. De ruime kampeerplaatsen zijn tevens ideaal voor een fijn verblijf met een camper. Ook te vinden op Campercontact  sitecode 65353     www.campercontact.com

Van alles te beleven tussen Roden en Leek…..

In de regio rondom Camping De Holbargen is veel te beleven. Familiepark Nienoord en het Nationaal Rijtuigmuseum liggen vlakbij de camping op het Landgoed Nienoord. Aan de andere kant van Nietap vinden we het mooie uitgaanscentrum van gezellig Roden. Roden staat bekend om zijn prachtige centrum vol horeca en terrassen waar het prima toeven is met het hele gezin.Ook voor de liefhebbers van groen en natuur is er genoeg te doen vanuit Camping de Holbargen. Eveneens in Roden ligt het Mensingebos waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden, met het hele gezin of lekker romantisch met zijn tweeën. De idyllische boerendorpen Lieveren en Steenbergen zijn per fiets zeker een bezoekje waard, net zoals de kleipolders achter het mooie Roderwolde of het schitterende landschap van Norg. De fietspaden in de gemeente Noordenveld zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor uren fietsplezier.

Camping de Holbargen biedt zijn bezoekers:

  • Ruim opgezette Camperplaatsen met eigen afvoer én kraan.
  • Aansluiting op elektriciteit, 6 ampère.
  • Uitstekende sanitaire voorzieningen, inclusief een stortplaats voor een chemisch toilet.
  • Fietsenstalling voor de fietsen en oplaad mogelijkheid voor E-Bikes ontbreken natuurlijk niet. 
  • Internet en Wi-Fi  
  • Mooie routebeschrijvingen voor de meest prachtige fietstochten door Drenthe en Groningen.
  • Ballonvluchten.
Het gebruik van de douches, warm water en Wi-Fi is gratis op Camping de Holbargen. Kom eens langs om een kijkje te nemen op de mooiste camping in de Kop van Drenthe voor een fijne vakantie of een heerlijke seizoenplaats.

Dijkstra Ballonvaarten voor de beste vakanties met de mooiste arrangementen

Natuurlijk is een bezoekje aan de camping ook prima te combineren met een mooie, spannende ballonvlucht met Dijkstra Ballonvaarten  (www.dijkstraballonvaarten.nl )

Voor boekingen op de camping neem direct contact op!  of 0681921163

Scroll Up